Käyttäjätunnus

Salasana
Säännöt ja ilmoittautuminen
Tulokset

Säännöt
Sarjat ja osallistujat
Elmeri ja Haastamme
Kilpailun tulokset
Palkitut osanottajat

Seurantakierros 2010
Kilpailun tulokset 2007
Kipailun tulokset 2006
Säännöt
Sarjat ja osallistujat
Johtoryhmä
Elmeri+
Elmeri+ -koulutus
Tietokyselyt
Poissaolot
Ilmoittaudu kilpailuun
Usein kysyttyä» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!
» Työturvallisuuden ja -terveyden johtaminen
uusi, ainutlaatuinen käsikirja 79€

Uuden sukupolven Turvallisuuskilpailu

Suomessa on vuodesta 1997 lähtien kehitetty aivan uuden sukupolven Turvallisuuskilpailua, aluksi rakennusteollisuudessa, sitten teknologiateollisuudessa ja vuonna 2005 kilpailu laajeni elintarviketeollisuuteen. Kilpailu on vauhdittanut työpaikkojen työolot ennen näkemättömään kehitykseen. Se on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, vuonna 2004 rakennusalan kilpailu palkittiin EU:n hyvien käytäntöjen kilpailussa.

Kilpailuun osallistuminen on nykyaikainen tapa aktivoida työpaikan turvallisuustoimintaa. Osanottajat saavat puolueettoman arvion omasta tasostaan ja vertailun muihin alan työpaikkoihin. Tämä tieto ja reilu kilvoittelu on saanut jo sadat työpaikat saamaan työympäristönsä huippukuntoon ja työtapaturmakustannukset kuriin. Kilpailut ovat avoimia kaikille oman alansa työpaikoille ja osanotto on maksutonta.

Kilpailut toteutetaan työmarkkinajärjestöjen ja työsuojeluhallinnon yhteistyönä. Asiantuntijana toimii 3T Ratkaisut Oy, joka vastaa kilpailukonseptin kehittämisestä, mittaristosta ja kilpailun verkkopalvelusta. Kilpailuja ovat rahoittaneet myös Työsuojelurahasto ja Valtakunnallinen työtapaturmaohjelma.

Tällä hetkellä turvallisuuskilpailuja ei ole käynnissä (tilanne syksy 2015).

 

Jos haluat järjestää työturvallisuuskilpailun yrityksessäsi,organisaatiossasi tai koko alallasi, ota yhteyttä  3t@3tratkaisut.fi tai puh: 010 2310 341

 

» Tutustu 3T Ratkaisut Oy:n palveluihin

© 3T Ratkaisut 2007 Ilmoita virhe tai anna palautetta.